The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla bile bayağıdaki kriterlere iye olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da ifham etmek, elbette davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ankara Yangın Bapsı yok etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı tasa ettikleri tüm konular hakkında bilim sahibi olabilirler.

İdünyalık edildikleri malzemelerin bütün ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yukarıda taraf yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları; son kerte güvenilen ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra Yangın Çıkış Kapısı hayat alanlarında kendisine görev bulur. Sadık bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yapan kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kanatıcı gereç karınermeyen ve yüzıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Report this wiki page